EvAnEsCeNcE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

EvAnEsCeNcE

For fans only

ИндексИндекс  ЗбИжЗИЙЗбИжЗИЙ  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  ВходВход  

Описание

Go down 
+7
lacryzero
Викиto we
Evanescence_Amy~
candice
Endless_dark
AmyLee
Amy Lee Lover
11 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Amy Lee Lover
Admin
Amy Lee Lover

Брой мнения : 204
Registration date : 20.08.2007

Описание - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Описание   Описание - Page 2 Icon_minitimeСъб Дек 22, 2007 5:29 pm

НП дудке Very Happy
Върнете се в началото Go down
http://vampirefreaks.com/lestat503
Bu
SuperFAN
Bu

Брой мнения : 237
Registration date : 23.12.2007

Описание - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Описание   Описание - Page 2 Icon_minitimeЧет Дек 27, 2007 10:03 pm

Ами аз мисля че може да се направи и място за новини например ако излезе нова песен или ако стане нещо с групата (не че искаме това) илии някакви турнета ... незнам ... това е просто идея. Smile
http://www.vampirefreaks.com/fall_ou_bu
Nekomata
FAN
Nekomata

Брой мнения : 19
Registration date : 31.10.2007

Описание - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Описание   Описание - Page 2 Icon_minitimeПет Дек 28, 2007 9:24 pm

И аз съм на същото мнение^^
Също мисля, че форумът има нужда от категории. Защо има 2 подфорума за биографията на Ейми и отделно за групата. Предлагам да ги свържеш с общо заглавие - Биографии.
Форумът наистина се е получил чудесно, просто изказвам мнение^^ Поздрави, че си използвам този хост, вмесно някой като forumi.bg или freebb
AmyLee
SuperFAN
AmyLee

Брой мнения : 467
Registration date : 24.08.2007

Описание - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Описание   Описание - Page 2 Icon_minitimeВто Яну 15, 2008 11:26 pm

Добреее...аз продължавам да се тръшкам за раздел"новинки". Ето сега например имаме писмо от Ейми, имам мерак да го преведа, а дори няма къде. Сигурно всички си мислите "Таа па ква е тъпа, по-слено е да влезеш в официалния БГ сайт и да прочетеш всичко." Ами защо пък някой път и да не ги изпреварим? Така като гледам никакъв живец във Вас... ами аз превеждам писанията на Ейми, пък ако щете направете раздел, ако щете трийте ми коментарите...то като е тръгнало всяка истина, която кажа ми е изтрита... ами понякоа истината боли, примирете се...
Та...ПРЕВЕЖДАМ (не копи и пейст от ев-бг)

Съжалявам че се забавих с изпращането на това, но исках да благодаря и да изпратя една огромна, гореща прегръдка на всички италиански фенове, които ни изпратиха писма, стихове и песни, особено за песента за рожденния ден от всички. Наистина ме накара да се чувствам специална. Бих пусната това в сайта, но се сетих, че няма как да докажа че е писано от мен и просто ще ви объркам Smile Така че бихте ли изпратили това съобщение и поздрави на всички?
Рожденния ми ден мина прекрасно и сега наистина се наслаждавам на свободното си време. Подаръкът ми от Джош е една прекрасна арфа и уроци, които посещавам всяка седмица. Наистина е много забавно да свиря (но ми трябва наистина сериозна подготовка за да бъда добра в това). Това е всичко, с което се занимавам този месец и съм горда да съобщя, че вече имам огромна пришка на пръста си. Липсвате ми, пичове!
Bu
SuperFAN
Bu

Описание - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Описание   Описание - Page 2 Icon_minitimeСря Яну 16, 2008 11:37 am

Ще трябва да се направи нешо по въпроса за новините защото мисля че всички имаме огоромното желание да видим преведен а и не само новите неша от Ейми SmileSmileSmile
Amy Lee Lover
Admin
Amy Lee Lover

Описание - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Описание   Описание - Page 2 Icon_minitimeЧет Яну 17, 2008 11:44 am

Ееее ае обедихте ме за тея новни ама вие ше си ги ровите из нета Very Happy
AmyLee
SuperFAN
AmyLee

Описание - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Описание   Описание - Page 2 Icon_minitimeСря Яну 23, 2008 9:19 pm

Аз предлагам да живнем малко
Endless_dark
SuperFAN

Брой мнения : 332
Registration date : 28.08.2007

Описание - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Описание   Описание - Page 2 Icon_minitimeСря Фев 13, 2008 12:22 am

Еми айде де!
Аз за предложения не мога да се сетя...виждала съм в други сайтове тема наречена"Говорилня".Демек пишеш за квото ти хрумне и обсъждате...всичко каквото се сетите.Така се опознават хората.
Мога да помогна само с преводи ама от това няма нужда.
Или тема Fun.Да слагаме някви забавни неща или пълни простотии.
Попаднах на един страхотен сайт за вампири и сега се чудя дали мога да го сложа в някоя темичка...ама няма къде.
Айде живнете и pz с Solitude.
AmyLee
SuperFAN
AmyLee

Описание - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Описание   Описание - Page 2 Icon_minitimeСря Фев 13, 2008 2:21 pm

Така си е. Въпросите са само свързани с Ев, а на тях всички сме отговорили, че някой и по няколко пъти. Освен това мненията ни не са кой знае колко различни, все пак е фен сайт и повечето мнения са "Да, ев са страхотни, кефят ме. Любимата ми песен е еди-коя си" и пр... Едно разделче с игрички и лафинг примерно предполагам че ще посъживи форума. Предполагам имаме други сходни интереси - я филми, я книги, занимания някакви...нещо си...
Amy Lee Lover
Admin
Amy Lee Lover

Описание - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Описание   Описание - Page 2 Icon_minitimeСря Фев 13, 2008 8:37 pm

Добре, ще неаправя Fun зона.
AmyLee
SuperFAN
AmyLee

Описание - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Описание   Описание - Page 2 Icon_minitimeСря Фев 13, 2008 10:18 pm

Amy Lee Lover написа:
Добре, ще неаправя Fun зона.
Йей, адина ни е златенце Rolling Eyes bounce
Bu
SuperFAN
Bu

Описание - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Описание   Описание - Page 2 Icon_minitimeСъб Фев 16, 2008 2:14 pm

Йеее ако може да стане по-бързо защото много искам да видя сайта за вампири Razz
AmyLee
SuperFAN
AmyLee

Описание - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Описание   Описание - Page 2 Icon_minitimeНед Фев 17, 2008 10:05 pm

Ами аз имам въпрос към админа.
Да взема ли да поразпространя малко тоя форум или...както е тръгнало всичко го зае*ават и няма смисъл да пустее. Мога да го разпространя в зазз примерно...
Amy Lee Lover
Admin
Amy Lee Lover

Описание - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Описание   Описание - Page 2 Icon_minitimeНед Фев 17, 2008 10:10 pm

Еми както решиш не е забранено Very Happy
AmyLee
SuperFAN
AmyLee

Описание - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Описание   Описание - Page 2 Icon_minitimeНед Фев 17, 2008 10:16 pm

Почвам тогава. То е 100% сигурно, че 70% ще ми теглят некой майна, но нищо не губим да опитаме, нали...
Amy Lee Lover
Admin
Amy Lee Lover

Описание - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Описание   Описание - Page 2 Icon_minitimeНед Фев 17, 2008 10:21 pm

Еми то зависи как го разпространяваш аз преди се занимавах и ето го резултата 4 човека пишат другите не знаят адреса Very Happy и за това сприах да го рекламирам.
AmyLee
SuperFAN
AmyLee

Описание - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Описание   Описание - Page 2 Icon_minitimeНед Фев 17, 2008 10:23 pm

Как 4 бе?! Трима сме Very Happy
Ще се постарая пък...ако стане - стане, като не - здраве да е...
Amy Lee Lover
Admin
Amy Lee Lover

Описание - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Описание   Описание - Page 2 Icon_minitimeНед Фев 17, 2008 10:26 pm

Е добре щом ти се занимава , занимавай се.
AmyLee
SuperFAN
AmyLee

Описание - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Описание   Описание - Page 2 Icon_minitimeНед Фев 17, 2008 11:12 pm

Позанимавах се.
Имам още предложние. Значи...това, което го правим в момента в най-новия раздел...не му е там мястото, въпреки че аз пуснах темата. Това си е друго, за раздел "Игрички" например. Там вече се пускат и други теми с други форумни игри. А в настоящия раздел се коментират други неща, които ни интересуват. Така че...ако продължаваме така скоро ще напълним темата с неща, чието място не е там, дори и ако сме само тримата Very Happy
Ако има съгласни, моля да се замислят над казаното...
Endless_dark
SuperFAN

Описание - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Описание   Описание - Page 2 Icon_minitimeНед Фев 17, 2008 11:15 pm

Мила,има желаещи да се замислят ама не и да измислят.
Все пак това си е свободна зона,всичко може май.
AmyLee
SuperFAN
AmyLee

Описание - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Описание   Описание - Page 2 Icon_minitimeНед Фев 17, 2008 11:16 pm

Така е, ама ще се натрупа всичко в една тема, а останалите...? Те просто си седят...
Endless_dark
SuperFAN

Описание - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Описание   Описание - Page 2 Icon_minitimeНед Фев 17, 2008 11:17 pm

Ми не знам,админа да каже.
AmyLee
SuperFAN
AmyLee

Описание - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Описание   Описание - Page 2 Icon_minitimeНед Фев 17, 2008 11:19 pm

Е то аз него и питам. И още нещо...пред раздела, когато няма ново мнение...това София Буш ли е? Very Happy
Amy Lee Lover
Admin
Amy Lee Lover

Описание - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Описание   Описание - Page 2 Icon_minitimeНед Фев 17, 2008 11:45 pm

Тва е Ейми Very Happy
Ше на праа и форумче за игрички  ама утре.
AmyLee
SuperFAN
AmyLee

Описание - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Описание   Описание - Page 2 Icon_minitimeНед Фев 17, 2008 11:53 pm

Amy Lee Lover написа:
Тва е Ейми Very Happy
Не вярвам. Ше може ли някой ден да видя снимката по-голяма, щото ръката си залагам...не е Ейми...
Sponsored content

Описание - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Описание   Описание - Page 2 Icon_minitime

Описание
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
EvAnEsCeNcE :: Предложения-