| Endless dark | |
|
+4necrophilka mimeto92 Evanescence_Amy~ Endless_dark 8 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Endless_dark SuperFAN
Брой мнения : 332 Registration date : 28.08.2007
| Заглавие: Endless dark Нед Фев 10, 2008 2:19 pm | |
| Значи казвам се Димитрина от Стара Загора съм.Харесвам си града. Слушам Evanescence от 2 години.Слушам и Epica,Manowar,Burzum,Marduk,Dimmu Borgir... Мога да свиря на пиано,занимавам се професионално с пеене от 2 години като от 6 месеца уча опера,пиша стихове и текстове на песни,тренирам винг чун. Това май е всичко.Ако някой се сети за нещо да пита. | |
|
| |
Evanescence_Amy~ SuperFAN
Брой мнения : 156 Age : 29 Registration date : 22.09.2007
| |
| |
mimeto92 SuperFAN
Брой мнения : 53 Age : 32 Registration date : 04.12.2007
| Заглавие: Re: Endless dark Нед Фев 10, 2008 6:03 pm | |
| Ееее че ти си мн близо бйе (аз съм от Казанлък!) Тренираш Винг Чун?!? Това някакъв вид бойно изкуство ли е? Направо ме шашна, чесно! Поздравления и за оперното пеене P.S. Як аватар! | |
|
| |
Endless_dark SuperFAN
| Заглавие: Re: Endless dark Нед Фев 10, 2008 7:16 pm | |
| Винг Чун действително е бойно изкуство,създадено от жени.Изисква повече силни крака отколкото ръце и гъвкаво тяло.Има 11 ученически нива и 11 учителски.Аз сега съм 4 ниво,ще имам изпит за 5,стискайте палци Ако се сетите питайте още.При желание ще публикувам някое стихче. | |
|
| |
necrophilka FAN
Брой мнения : 23 Age : 31 Location : Коноха Registration date : 23.09.2007
| Заглавие: Re: Endless dark Вто Фев 12, 2008 8:28 pm | |
| На колко години си? Да,и ще е хубаво да пуснеш някоя творба. | |
|
| |
Endless_dark SuperFAN
| Заглавие: Re: Endless dark Вто Фев 12, 2008 9:23 pm | |
| На 14 съм. Ето и нещо мое. "Моля те, убий мъглата, която ни раздели, виж сестричката си задушена в ридание, носеща сама болката, която Бог й подари, давеща се в кървавото си стенание. Сълзите й усетиха живот в пръстта, окървавиха тялото, целунато от смъртта. Виж мечтите й... заблудени... сграбчени в самотата, отрова разрязва крехките й вени и капки смърт се гонят в светлината... а минутите умират от мъката спрени. Вкуси кръвта, изсъхнала по нейните ръце, облечи се в нейния страх, докосни сълзите, гонещи се по мъртвото лице, нахрани я с живота си, станал на прах... Това е само сън... издъхващ в празнина... дните на сестричката са преброени, ти удуши крясъка в тишина, миг преди да се затворят очите сломени... тя се дави в последното си дихание, сърцето й прегръща забравата... тя понася последното си наказание..." "Нежността диша стъпкана в праха, очите ти, мъртви в нощ непрогледна, изнасилват невинността, вързана от страха, издишва надеждата си последна... В ушите на невинността пищи мрака: „Господ е мъртъв! Убит от свещеници!” Горе в Ада Сатаната ни чака да прегърне своите грешници. „Продава се божественото сърце!” крещят монахини с грях в очите, пръскат отрова с окървавените си ръце, вливат своя Ад в душите. Истината кърви в сълзите, Езичниците живеят в девствени ридания, къпят се в кръвта на мечтите, молят се в кървавите ми дихания... Ти изнасили невинността..." Всичките ми стихове са в този сайт. http://otkrovenia.com/main.php?action=showuser&username=Cursed&tab=2 | |
|
| |
Endless_dark SuperFAN
| Заглавие: Re: Endless dark Вто Фев 12, 2008 9:25 pm | |
| | |
|
| |
AmyLee SuperFAN
Брой мнения : 467 Age : 34 Location : Нарния Registration date : 24.08.2007
| Заглавие: Re: Endless dark Вто Фев 12, 2008 10:16 pm | |
| - Endless_dark написа:
- А да,забравих снимките.
http://vampirefreaks.com/Freakish_murder Имаш вампайър фрийкс? Ще те адна Много си сладка бтв Готово, аднах те във френдс Ся ще получиш комент и 10 Получи си ги | |
|
| |
Evanescence_Amy~ SuperFAN
Брой мнения : 156 Age : 29 Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: Endless dark Сря Фев 13, 2008 8:32 pm | |
| | |
|
| |
Endless_dark SuperFAN
| Заглавие: Re: Endless dark Сря Фев 13, 2008 9:42 pm | |
| Мерси Радвам се, че ти е харесал стиха. | |
|
| |
mimeto92 SuperFAN
Брой мнения : 53 Age : 32 Registration date : 04.12.2007
| Заглавие: Re: Endless dark Чет Фев 14, 2008 8:39 pm | |
| Мн хубави стихчета! Продължавай в същия дух! | |
|
| |
Endless_dark SuperFAN
| Заглавие: Re: Endless dark Чет Фев 14, 2008 8:43 pm | |
| Продължавам! Изливам си душата в тези стихове.Чрез тях може да ме опознаете най-добре,те крият много тайни. Поздрави | |
|
| |
Bu SuperFAN
Брой мнения : 237 Age : 32 Location : In the middle of nowhere Registration date : 23.12.2007
| Заглавие: Re: Endless dark Съб Фев 16, 2008 2:21 pm | |
| Здрасти Имаш наистина супер аватарче много му се изкефих даже си го откраднах Също много хубави стихотворения ... много чувствени ... страхотни са! И ако може да сложиш вампирския сайт тук на първо време, че много искам да го видя ^_^ | |
|
| |
Endless_dark SuperFAN
| Заглавие: Re: Endless dark Съб Фев 16, 2008 6:55 pm | |
| Благодаря отново. Ето го сайта http://vampire-valley.hit.bg/batory.htm#batory.htm На пръв поглед нищо особено,но има почти цялата общоприета информация за вампирите,обяснена по достъпен и интересен начин. Например историята на Елизабет Батори я няма толкова пълна никъде другаде.А е толкова интересна и е един от малкото действителни и признати от всички разкази за вампири. Май съм луднала на тая тема. Ако има някой да си пада по по-тежки стилове в музиката може да чуе Venom-Countess Bathory. Най-вече благодаря за отзивите относно стиховете. И ако има християни да не ми се обиждат на мнението за религията им. | |
|
| |
Bu SuperFAN
Брой мнения : 237 Age : 32 Location : In the middle of nowhere Registration date : 23.12.2007
| Заглавие: Re: Endless dark Съб Фев 16, 2008 8:51 pm | |
| И аз съм маниачка на тема вампири! Веднага ще разгледам сайта и мерси много ^_^ | |
|
| |
Endless_dark SuperFAN
| Заглавие: Re: Endless dark Съб Фев 16, 2008 11:43 pm | |
| За нищо. Дано да ви хареса.За мен е безкрайно интересно. | |
|
| |
Endless_dark SuperFAN
| Заглавие: Re: Endless dark Нед Фев 17, 2008 4:43 pm | |
| Идва ред и да се похваля за нещо. Нищо особено не е ама за мен значи много. Едно от стихотворенията ми получи трето място на националния конкурс "Стихосбирка в мрака".Аз много се радвам та реших да споделя. Ето го стихчето: "Счупих се на парчета сълзи, грешниците ме раздадоха, с дъха ми окървавиха своите очи, от нежността ми ядоха... Изплаках... мечтите, вярващите ме продадоха, с лъжи ми срязаха очите, от спомените ми свят създадоха. Там вярващи живеят в смъртта, хранят се с кръв от светлината, заравят Бог в прахта и целуват свещеници в тъмнината. Крих се в дихание, от грешници раздадена, кървях в стенание, от вярващи продадена, давех греха в ридание, от гняв разядена, разрязвах вярата със страдание, от света предадена... Езичниците ме събраха, видяха сърцето в късове от тъмнина, истинската ми душа прибраха и изсипаха кръвта ми в топлина..." Айде,хвалих се достатъчно. Ще ме прощавате ама много се кефя. | |
|
| |
AmyLee SuperFAN
| Заглавие: Re: Endless dark Нед Фев 17, 2008 5:22 pm | |
| Ам...опитай да си едитваш мненията, всички можем да флуудим | |
|
| |
EvaneScencE=My Life SuperFAN
Брой мнения : 59 Age : 31 Registration date : 17.02.2008
| |
| |
AmyLee SuperFAN
| |
| |
Bu SuperFAN
| Заглавие: Re: Endless dark Съб Фев 23, 2008 2:07 am | |
| Ееей ^_^ честито :P:P | |
|
| |
gotinoto_love_metal_fen4e FAN
Брой мнения : 24 Age : 32 Registration date : 29.12.2007
| Заглавие: Re: Endless dark Пон Юни 30, 2008 7:54 pm | |
| браво на теб за стихчето-мн е якууу!!! | |
|
| |
gotinoto_love_metal_fen4e FAN
Брой мнения : 24 Age : 32 Registration date : 29.12.2007