mimeto92 SuperFAN
Брой мнения : 53 Age : 32 Registration date : 04.12.2007
| Заглавие: H.I.M. Пет Фев 08, 2008 9:10 pm | |
| И тъй, понеже вече форумът тотално зацикли, реших и аз да пусна темичка HIM са мн добра група HIM e музикална група от Финландия, формирана през 1991 година от вокалиста Виле Вало, китариста Мико Линдстрьом и басиста Мико Паананен. Името на групата е планирано да бъде „His Infernal Majesty“, но по-късно преминало към много по-простото HIM Стилът на групата е спорен. Музикалният им стил често е бил отнасян към така наречения стил "Love metal" или в превод любовен метъл. Музикално състава смесва влияния от хард рока и ранният хеви метъл. Критици ги отнасят към отделни течения в метъл музиката, а и много от песните им се различават в стилово отношение. Често техните творби са отнасяни към готик рок, готик метъл, алтернативен метъл и хеви метъл. Виле Вало твърди, че стилът на групата е Love Metal. Info: http://bg.wikipedia.org/Лично, моите любими техни песни са Join me in death, The funeral of hearts, Bury me deep inside, Gone with the sin и Death is in love with us Любопитно ми е какво е вашето мнение за групата | |
|
Amy Lee Lover Admin
Брой мнения : 204 Age : 31 Location : Хогсмиид Registration date : 20.08.2007
| Заглавие: Re: H.I.M. Съб Фев 09, 2008 5:16 pm | |
| | |
|
Endless_dark SuperFAN
Брой мнения : 332 Registration date : 28.08.2007
| Заглавие: Re: H.I.M. Нед Фев 10, 2008 12:29 pm | |
| Слушах ги преди 2 години. Сега ги пускам само ако съм в някво невероятно любовно настроение(което рядко се случва). Просто имам натрапчивото чувство че те пеят за едно и също постоянно. Най-добри песни-Gone with the sin,Buried alive by love,Vampire heart. Е,и като съм тъжна или разочарована от шибаната любов пак може и на HIM да обърна. | |
|
Evanescence_Amy~ SuperFAN
Брой мнения : 156 Age : 29 Registration date : 22.09.2007
| Заглавие: Re: H.I.M. Нед Фев 10, 2008 6:08 pm | |
| I love HIM ^^ Любими песни: Wings of a butterfly,Lose you tonight,Love in cold blood,Passion's killing floor,The kiss of dawn,Bleed well and so on. На мен лично ми харесват. | |
|
mimeto92 SuperFAN
Брой мнения : 53 Age : 32 Registration date : 04.12.2007
| Заглавие: Re: H.I.M. Нед Фев 10, 2008 7:10 pm | |
| Мн се радвам че ги харесвате! | |
|
EvaneScencE=My Life SuperFAN
Брой мнения : 59 Age : 31 Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: H.I.M. Пон Фев 18, 2008 5:42 pm | |
| Мммм не ги слушам официално но песничката killing loneliness цепи въздуха просто! | |
|