EvAnEsCeNcE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

EvAnEsCeNcE

For fans only

ИндексИндекс  ЗбИжЗИЙЗбИжЗИЙ  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  ВходВход  

Какво чувствате когате слушате Evanescence

Go down 
+14
Thoughtless
evanescence_fan
dark_queen
~Evanescence~
EvaneScencE=My Life
Bu
AmyLee
mimeto92
lacryzero
Nekomata
candice
Викиto we
Evanescence_Amy~
Amy Lee Lover
18 posters
АвторСъобщение
Amy Lee Lover
Admin
Amy Lee Lover

Брой мнения : 204
Registration date : 20.08.2007

Какво чувствате когате слушате Evanescence Empty
ПисанеЗаглавие: Какво чувствате когате слушате Evanescence   Какво чувствате когате слушате Evanescence Icon_minitimeПет Окт 05, 2007 10:47 pm

Как се чувствате когато слушате Evanescence?
Върнете се в началото Go down
http://vampirefreaks.com/lestat503
Evanescence_Amy~
SuperFAN
Evanescence_Amy~

Брой мнения : 156
Registration date : 22.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво чувствате когате слушате Evanescence   Какво чувствате когате слушате Evanescence Icon_minitimeЧет Окт 11, 2007 12:46 pm

чувствам се в най-добрата си форма,в която може да съм Surprised
Викиto we
FAN
Викиto we

Брой мнения : 23
Registration date : 28.10.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво чувствате когате слушате Evanescence   Какво чувствате когате слушате Evanescence Icon_minitimeНед Окт 28, 2007 9:22 pm

EV са - най добрите просто!!!Като чуя гласа на Ейми изпадам в транс!!! Laughing Просто няма друга като нея!!!
candice
FAN
candice

Брой мнения : 13
Registration date : 02.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво чувствате когате слушате Evanescence   Какво чувствате когате слушате Evanescence Icon_minitimeПет Ное 02, 2007 12:39 pm

Това,което чувствам не може да се опише с думи-невероятно ...
Nekomata
FAN
Nekomata

Брой мнения : 19
Registration date : 31.10.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво чувствате когате слушате Evanescence   Какво чувствате когате слушате Evanescence Icon_minitimeПон Ное 05, 2007 1:14 am

има хора, които казват, че музиката на Ев го е направила по-силна. мислех че просто преувеличават. но сега спокойно мога да кажа, че чуствам много песни наистина близки
lacryzero
FAN
lacryzero

Брой мнения : 19
Registration date : 25.11.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво чувствате когате слушате Evanescence   Какво чувствате когате слушате Evanescence Icon_minitimeНед Ное 25, 2007 9:25 pm

Зависи какво слушам,или в какво настроение съм. Като гледам някой живо на Уиспър ми се преобръща всичко. Като си пусна някой бавна песен като Солитуд ми става тъжно. А като си пусна нещо по здраво като Гойнг Ъндер ми става веселко.
mimeto92
SuperFAN
mimeto92

Брой мнения : 53
Registration date : 04.12.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво чувствате когате слушате Evanescence   Какво чувствате когате слушате Evanescence Icon_minitimeСря Дек 05, 2007 10:27 pm

Всяка песен си има свое настроение, и ако се вслуша човек , няма как да не почувства силата, не просто в гласа на Ейми, а в музиката като цяло - инструментал+вокал и наистива няма как да не усетиш магията Smile ЕВ творят не просто музика - те правят нещо мн по- ценно - те изливат душите и сърцата си .
AmyLee
SuperFAN
AmyLee

Брой мнения : 467
Registration date : 24.08.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво чувствате когате слушате Evanescence   Какво чувствате когате слушате Evanescence Icon_minitimeЧет Дек 20, 2007 3:35 pm

...или както баща ми казва "Ейми прави М-У-З-И-К-А, не гледа да вади паяци". Ами чувствам....чувствам Ейми толкова близка. Една приятелка беше казала че "Песните на Еванесънс достигат до сърцата ни, защото идват от сърце. Сърцето на Ейми Лин"
Bu
SuperFAN
Bu

Брой мнения : 237
Registration date : 23.12.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво чувствате когате слушате Evanescence   Какво чувствате когате слушате Evanescence Icon_minitimeНед Дек 23, 2007 4:30 pm

Цитат :
Всяка песен си има свое настроение, и ако се вслуша човек , няма как да не почувства силата, не просто в гласа на Ейми, а в музиката като цяло - инструментал+вокал и наистива няма как да не усетиш магията Smile ЕВ творят не просто музика - те правят нещо мн по- ценно - те изливат душите и сърцата си .

sunny така е
http://www.vampirefreaks.com/fall_ou_bu
EvaneScencE=My Life
SuperFAN
EvaneScencE=My Life

Брой мнения : 59
Registration date : 17.02.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Какво чувствате когате слушате Evanescence   Какво чувствате когате слушате Evanescence Icon_minitimeНед Фев 17, 2008 11:35 pm

Еми кръвта ми се смразява и настръхвам цялата .Някък си техните песни ми помагат много в живота и са много свързани с мен абе немога да го опиша не мога без тях просто!!!
~Evanescence~
FAN
~Evanescence~

Брой мнения : 32
Registration date : 10.03.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Какво чувствате когате слушате Evanescence   Какво чувствате когате слушате Evanescence Icon_minitimeПон Мар 10, 2008 6:59 pm

Когато се чувствам зле или съм много ядосана на 'някого' винаги си пускам ЕВ.
Техните песни са толкова реални и толкова много истина има в тях, че просто......Техните песни са единственото нещо което ме успокоява, когато никой друг НЕ може.
dark_queen
FAN
dark_queen

Брой мнения : 28
Registration date : 03.04.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Какво чувствате когате слушате Evanescence   Какво чувствате когате слушате Evanescence Icon_minitimeЧет Апр 03, 2008 5:40 pm

Всяка една песен ме зарежда с енергия и ме кара да се чувствам жива.
evanescence_fan
FAN
evanescence_fan

Брой мнения : 14
Registration date : 11.04.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Какво чувствате когате слушате Evanescence   Какво чувствате когате слушате Evanescence Icon_minitimeПет Апр 11, 2008 9:08 pm

ne moje da se opishe
Thoughtless
FAN
Thoughtless

Брой мнения : 5
Registration date : 12.04.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Какво чувствате когате слушате Evanescence   Какво чувствате когате слушате Evanescence Icon_minitimeНед Апр 13, 2008 9:15 am

С минаване на времето(от 2004-та насам) в различни моменти са ми влияли по различен начин.И именно това ме кара да ги харесвам.Не са нещо еднотипно,което да захвърля на втория ден.Не са и нещо,което всеки ден можеш да видиш по музикалните телевизии и да кажеш .. това е за мен,твърде близко го чувствам.Музиката на Еванесънс е доказана медицина.Изваждала ме е от пуберски депресии преди време,изважда ме от спадове в настроението и сега.Преди изпадах в нирвана докато ги слушах,сега всичко е въпрос на лично удовлетворение и несвършващо уважение.
gotinoto_love_metal_fen4e
FAN
gotinoto_love_metal_fen4e

Брой мнения : 24
Registration date : 29.12.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво чувствате когате слушате Evanescence   Какво чувствате когате слушате Evanescence Icon_minitimeПон Апр 14, 2008 10:50 am

имам чувството че се прераждам и че съм родена за да ги слушам
Snow White Qeen
FAN
Snow White Qeen

Брой мнения : 25
Registration date : 22.12.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво чувствате когате слушате Evanescence   Какво чувствате когате слушате Evanescence Icon_minitimeСъб Юни 14, 2008 3:29 pm

не мога да кажа просто се вслушвам в текста и си мисля 4е някои песни все едно за мен са ги писалиSmile)когато ми е тъjно и когато искам си пускам FALLEN и си слу6ам
amy_lynn_lee
FAN
amy_lynn_lee

Брой мнения : 3
Registration date : 07.06.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Какво чувствате когате слушате Evanescence   Какво чувствате когате слушате Evanescence Icon_minitimeПет Юни 20, 2008 4:19 pm

Когато ги чуя направо полудявам по тях още повече направо това са най-яката група EvAnEsCeNcE FoReVeR I love you I love you I love you
http://www.evanescence.com
lacuna_c0il
FAN
lacuna_c0il

Брой мнения : 11
Registration date : 21.05.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Какво чувствате когате слушате Evanescence   Какво чувствате когате слушате Evanescence Icon_minitimeЧет Май 21, 2009 3:10 pm

mimeto92 написа:

Много вярно! Smile
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Какво чувствате когате слушате Evanescence   Какво чувствате когате слушате Evanescence Icon_minitime

Какво чувствате когате слушате Evanescence
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
EvAnEsCeNcE :: ?Въпроси?-
Идете на: